jak wgrać liste programów

Moderator: sq9

jak wgrać liste programów

Postprzez oleyu » 2008-10-24, 14:30

Cześc, kupiłem dekoder GIs 780 no i mam pytanko, jak wgrać liste programów dla Cyfry. i dla polsatu też zeby była z tyłu ??
oleyu
 
Posty: 7
Dołączenie: 2008-10-24, 14:28

Postprzez Jurek » 2008-10-24, 14:44

Nie chwyciłem, z tyłu? ;-) Jesli chodzi Ci o to, żeby te programy były na końcu, wgraj przez pendrive liste z naszej strony, wejdź w Menu, Ustawienia Systemowe, Edycja kanałów, zaznacz wszystkie kanały do przesunięcia (są na początku listy) klawiszem F1, naciśnij zielony i przesuń je na koniec.
Jurek
Administrator
 
Posty: 2914
Dołączenie: 2007-06-12, 12:23
Miejscowość: Wrocław

Postprzez oleyu » 2008-10-24, 14:46

nie , ogólnie to zalezy mi na liście dla cyfry + . Ale fajnie jakby z tyłu były kanały dla polsatu
oleyu
 
Posty: 7
Dołączenie: 2008-10-24, 14:28

Postprzez Jurek » 2008-10-24, 14:48

Lista firmowa ma w Ulubionych liste Cyfry i osobno Polsatu. Na głównej kanały polskie są na początku (od 1 ) i są przemieszane, bo duża część jest nadawana dla obydwu operatorów.
Jurek
Administrator
 
Posty: 2914
Dołączenie: 2007-06-12, 12:23
Miejscowość: Wrocław

Postprzez oleyu » 2008-10-24, 14:58

To teraz jeszcze poprosze o pomoc jak dokładnie wgrac ta liste ???
oleyu
 
Posty: 7
Dołączenie: 2008-10-24, 14:28

Postprzez szuwar » 2008-10-24, 15:04

Lista do pobrania jest tutaj
Instrukcja wgrania tutaj
szuwar
 
Posty: 218
Dołączenie: 2008-10-01, 08:57
Miejscowość: Wrocław

Postprzez oleyu » 2008-10-24, 15:32

Dzięki za pomoc. Nie jest to tak jak na dekoderze cyfry, ale jakoś rozgryze to wszystko. ;)
Miłego weekendu
oleyu
 
Posty: 7
Dołączenie: 2008-10-24, 14:28


Powróć do Cyfra+

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość